25 ANYS CUIDANT LA TEVA BOCA

SENSE PERDRE EL SOMRIURE

2 GENERACIONS D'ODONTÒLEGS

COMPARTINT LA MATEIXA PASIÓ

ESPECIALISTES EN PACIENTS AMB

ANSIETAT I PÀNIC AL DENTISTA

ESPECIALITATS ODONTOLÒGIQUES

PER A LA SEVA SALUT BUCODENTAL

Clínica dental a Vilafranca del Penedès

FINANCEM ELS TEUS TRACTAMENTS A VILAFRANCA SENSE INTERESSOS

En Eurodent, clínica dental a Vilafranca, intentem recolzar als nostres pacients un cop ells ens lliuren la seva confiança, transformant els seus pressupostos en imports assumibles i adaptats a la seva economia, mitjançant finançaments de fins a 60 mesos sense cap tipus d’interessos.

DENTISTES A VILAFRANCA ESPECIALISTES EN TRACTAR FÒBIES

Som dentistes especialistes a tractar fòbies, pànics i ansietats a l’hora d’anar al dentista a Vilafranca del Penedès. Comptem amb eines eficients per tranquil·litzar i sedar al pacient, aconseguint que la seva experiència dental en el nostre centre, sigui la més satisfactòria possible, sense sentir gairebé cap molèstia.

ORTODÒNCIA INVISIBLE A VILAFRANCA AMB ALINEADORS

En Eurodent, clínica dental a Vilafranca, ens encanta oferir als nostres pacients un dels tractaments més reeixits i satisfactoris per aconseguir alinear i ordenar les seves dents d’una manera còmoda, ràpida i econòmica: “Els alineadors transparents”.

FES-TE SOCI DE EURODENT. CONTRACTA GOPLAN

En Eurodent t’oferim la possibilitat de pertànyer al nostre CLUB de socis, amb el qual aconseguiràs una boca sana i sostenible tot l’any gràcies a una sèrie d’avantatges exclusius per tan sols 7 € al mes. Informa’t!

FINANÇAMENT DENTAL A VILAFRANCA

En Eurodent, som la clínica dental a Vilafranca on estem convençuts que el millor tractament que un pacient es pot fer, és aquell que pot pagar.

Per aquesta raó ajudem als nostres pacients a Vilafranca a transformar el pressupost d’un tractament, en un petit import mensual que la seva economia es pugui permetre.

Per a això, financem tots els nostres tractaments fins a 60 mesos, sense interessos per al pacient, podent disposar de l’import del pressupost de forma immediata.

CLÍNICA DENTAL A VILAFRANCA

CUIDAR DE LA TEVA BOCA ÉS LA NOSTRA PASSIÓ

Li oferim una primera visita gratuïta!

Els nostres dentistes especialistes s’encarregaran de revisar l’estat de la seva boca per oferir-li un diagnòstic i pressupost ajustat a les seves necessitats.

CONTACTE

FES-TE SOCI GOPLAN

Què és el GOPLAN Eurodent?
És un carnet exclusiu per als pacients d’Eurodent, amb el qual aconseguiràs tot l’any una boca sana i sostenible econòmicament… A més amb un somriure!

DOS TARGETES QUE S'ADAPTEN A TU I LA TEVA FAMÍLIA

Amb GOPLAN Eurodent pots escollir entre dues modalitats que s’adapten a les teves necessitats i a les de la teva família: La GO FAMILY Eurodent i la targeta individual GOPLAN Eurodent.

TARGETA INDIVIDUAL GOPLAN EURODENT

La targeta individual amb la qual podràs gaudir de tots els avantatges del nostre club a un preu insuperable. A més pots incloure com a beneficiaris, amb els mateixos avantatges i condicions, a qualsevol membre de la teva família per només 5 € per membre i mes.

AVANTATGES PER SOCI

Quins avantatges tinc per ser soci:

15% Descompte directe en tots els tractaments
Higienes dentals gratis tot l’any
Dues revisions dentals gratuïtes
Dues ortopantografies (radiografies panoràmiques)
Urgències gratuïtes sense llistes d’espera 24 hores
Finançament gratis sense interessos fins a 60 mesos
Promocions periòdiques exclusives únicament per als socis

SOLICITAR VISITA

  • WHAT OUR PATIENTS SAY

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Nam vitae felis pretium, euismod ipsum nec, placerat turpis. Aenean eu gravida arcu, et consectetur orci Quisque posuere dolor in malesuada fermentum.
   FRED ALBERT,LUNG PATIENT

  • WHAT OUR PATIENTS SAY

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Nam vitae felis pretium, euismod ipsum nec, placerat turpis. Aenean eu gravida arcu, et consectetur orci Quisque posuere dolor in malesuada fermentum.
   FRED ALBERT,HEART PATIENT