Sobre la clínica dental a Vilafranca

FILOSOFIA I VALORS A LA CLÍNICA DENTAL A VILAFRANCA

En EURODENT Clínica Dental a Vilafranca, tenir cura de la seva boca és la nostra passió. Tenim una clara vocació de servei, i és per això que intentem oferir experiències positives i lliures d’estrès que superin les expectatives dels nostres pacients, convertint l’acte d’acudir al dentista en una experiència el més agradable possible on la cura i l’atenció a les persones, prima per sobre de tot.

Aquesta és la nostra filosofia des de fa 25 anys, i no ha canviat des del dia que el Dr. Kotler es va instal·lar a Vilafranca del Penedès, per tenir cura de la salut bucodental dels membres de la seva comunitat, unint-se anys més tard la segona generació d’odontòlegs de la família, representada pel Dr. Brian Kotler, practicant tots dos una odontologia integral i de qualitat, comptant amb unes modernes i còmodes instal·lacions i liderant un equip mèdic que abasta totes les especialitats odontològiques.

És per això que li oferim una primera visita gratuïta, on els nostres especialistes s’encarregaran de revisar l’estat de la seva boca per oferir-li un diagnòstic ajustat a les seves necessitats i un pressupost ajustat a les seves possibilitats.

LA CLÍNICA DENTAL A VILAFRANCA

El gener del 2017, emprenem una reforma pràcticament integral a les instal·lacions de EURODENT, la nova clínica dental a Vilafranca, ampliant l’espai d’atenció mèdica amb un nou BOX, un despatx de direcció i un espai d’atenció al pacient.

Aquest nou disseny busca actualitzar la nostra imatge i aconseguir un espai còmode i agradable on l’estada del pacient sigui el més agradable possible, sentint-se com a casa i convertint EURODENT en una referència dins el sector odontològic de la nostra comarca.

FES-TE SOCI GOPLAN

Què és el GOPLAN Eurodent?
És un carnet exclusiu per als pacients d’Eurodent, amb el qual aconseguiràs tot l’any una boca sana i sostenible econòmicament… A més amb un somriure!

DOS TARGETES QUE S'ADAPTEN A TU I LA TEVA FAMÍLIA

Amb GOPLAN Eurodent pots escollir entre dues modalitats que s’adapten a les teves necessitats i a les de la teva família: La GO FAMILY Eurodent i la targeta individual GOPLAN Eurodent.

TARGETA INDIVIDUAL GOPLAN EURODENT

La targeta individual amb la qual podràs gaudir de tots els avantatges del nostre club a un preu insuperable. A més pots incloure com a beneficiaris, amb els mateixos avantatges i condicions, a qualsevol membre de la teva família per només 5 € per membre i mes.

AVANTATGES PER SOCI

Quins avantatges tinc per ser soci:

15% Descompte directe en tots els tractaments.
Higienes dentals gratis tot l’any
Dues revisions dentals gratuïtes
Dues ortopantografies (Padiografies panoràmiques)
Urgències gratuïtes sense llistes d’espera 24 hores
Finançament gratis sense interessos fins a 60 mesos
Promocions periòdiques exclusives únicament per als socis