Endodòncia

QUÈ ÉS I EN QUÈ CONSISTEIX UNA ENDODÒNCIA

Un dels tractaments més generalitzats en el dentista és el de l’endodòncia: es tracta d’un tractament dels conductes radiculars o arrels de la dent, en què es procedeix a l’extracció total de la polpa dental ia través del qual podem salvar una peça dental reduint els casos d’extracció.

Per què es fa una endodòncia?

Les endodòncies es realitzen en peces dentals amb càries profundes, que propicien la inflamació o la necrosi (mort) de la polpa dental. Altres motius per a l’aparició de pulpitis o inflamació de la polpa són alguns traumatismes, l’abrasió, l’erosió i el desgast de les dents pel frec entre ells (per exemple a causa del bruxisme) o la forma en què es fan alguns tractaments restauradors i els materials que s’utilitzen en els mateixos.

La polpa dental és la part més interior de la dent, i on es troben els nervis i els vasos sanguinis. La inflamació de la polpa sol manifestar amb dolor, que pot ser de diferents graus i donar-se en diferents ocasions: davant la calor o enfront del fred, en determinades postures, en menjar o beure, etc. El tipus de dolor que sentim és el que indicarà a l’odontòleg si l’endodòncia pot ser una solució al nostre problema.

En Eurodent estem convençuts que el millor tractament que un pacient es pot fer, és aquell que pot pagar.

Per aquesta raó ajudem als nostres pacients a transformar el pressupost d’un tractament, en un petit import mensual que la seva economia es pugui permetre.

Per a això, financem tots els nostres tractaments fins a 60 mesos, sense interessos per al pacient, podent disposar de l’import del pressupost de forma immediata.