Estètica Dental

ESTÈTICA DENTAL

CARILLAS DE PORCELANA

Las carillas de porcelana son procedimientos restaurativos mínimamente invasivos que consiste en realizar un leve desgaste sobre la superficie del esmalte dental y en su lugar colocar finas aminas de porcelana de entre 0.3 y 1 mm de espesor.

Se colocan directamente sobre el diente, cuya superficie ha sido tratada previamente rebajando minimamente la superficie de contacto, para más tarde adherir la carilla al diente con un sistema adhesivo especial. La última generación de porcelanas que utilizamos en Eurodent ofrece una resistencia al desgaste similar a la del esmalte natural, una gama de tonos que se ajustan a cualquier color del diente y una excelente estabilidad de color a largo plazo.

Les carilles de porcellana representen un tractament dental que podem considerar per reemplaçar una vora trencat, millorar les proporcions, tancar espais i canviar formes de les dents o per redissenyar el seu somriure per complet. Qualsevol que sigui el tractament que necessita, nosaltres l’ajudarem a trobar la solució més conservadora i eficaç per a les seves necessitats funcionals i estètiques.

CARILLES DIRECTES DE COMPOSITE HANDS-ON

La major avantatge que les facetes de compòsit tenen sobre les carilles de porcellana és la seva reversibilitat. El tractament amb facetes de porcellana requereix la remodelació de les dents naturals per adaptar-se a la futura careta, en canvi, quan es tracta de materials compostos, el treball de preparació a les dents naturals és mínim, el que significa que no s’alteren de forma permanent fins al punt que el material compost es pot treure i reemplaçar segons sigui necessari.

Els seus principals inconvenients són, que a causa de que la resina és porosa, es pot tacar i són susceptibles al estellat o les fractures. Però, una de principals avantatges és el fet que poden les fractures o les esquerdes poden ser reparades sense necessitat de ser reemplaçades en la seva totalitat com passa amb les carilles de porcellana. Un altre dels seus inconvenients, és que la resina no té la mateixa capacitat que la ceràmica per imitar l’esmalt de les dents, principalment pel que fa a les seves propietats de translucidesa i reflexió de la llum. En definitiva, les carilles de composite tendeixen a ser un tractament mínimament invasiu i notablement més ràpid que les carilles de porcellana. A més solen ser més assequibles econòmicament que aquestes

EMBLANQUIMENT DENTAL

Quan el pacient no està satisfet amb el color del seu somriure. El blanquejament és el tractament d’elecció més conservador. Actualment, l’enfocament més efectiu per dents tacades és realitzar un detallat estudi del cas per decidir si s’utilitza el mètode a casa, al consultori o tots dos, també es poden combinar amb altres tractaments, com el de caretes. Les tècniques de blanquejament de dents vitals són segures i efectives sota la supervisió de l’odontòleg.

En Eurodent estem convençuts que el millor tractament que un pacient es pot fer, és aquell que pot pagar.

Per aquesta raó ajudem als nostres pacients a transformar el pressupost d’un tractament, en un petit import mensual que la seva economia es pugui permetre.

Per a això, financem tots els nostres tractaments fins a 60 mesos, sense interessos per al pacient, podent disposar de l’import del pressupost de forma immediata.