Odontopediatría

ODONTOPEDIATRÍA

En Eurodent cuidem especialment als més petits de la casa. Per això comptem amb un protocol molt especial que ens permet tractar amb un èxit de gairebé un 85% a nens entre 3 i 15 anys en la primera visita. Aquesta és molt important, ja d’ella dependrà que el nen no es bloquegi i ens impedeixi realitzar-li el tractament més adequat. Per aquest motiu, vam realitzar una primera visita introductòria, on vam crear un teatret on el nen es familiaritza amb els sabors, sons, i sensacions de qualsevol tractament tipus, però amb la peculiaritat que no patirà cap molèstia, de manera que vindrà a la segona visita amb total confiança i basant-se en la creença que anar al dentista és agradable i no li molesta en absolut, com així serà.

No obstant, un odontopediatra també realitza tractaments restauradors i resol problemes que puguin sorgir amb la primera dentició. Cal tenir en compte que un tractament inadequat d’un problema a les dents de llet, pot després repercutir en les dents definitives, generant problemes més seriosos.
En contra del que es pugui pensar són molts els problemes relacionats amb la dentició que poden sorgir durant la infància, alguns d’ells d’origen congènit:

  • Càries. Cada vegada són més freqüents els nens que presenten càries en l’edat preescolar. Fins i tot hi ha la denominació de càries del biberó. Però en qualsevol cas, a més de tractar-les adequadament i evitar-ne les possibles complicacions, és molt important també l’adopció de mesures preventives per evitar-la, incloent la identificació de factors que poden afavorir la seva aparició, segellat de fissures o l’educació en relació a la nutrició i la higiene dental.
  • Traumatismes. És molt habitual que un nen pateixi el trencament o pèrdua completa d’alguna dent per una caiguda o un cop, el que implica l’eventual restauració o, si s’han donat les condicions adequades, la reimplantació de la dent.
  • Alteracions en la posició de les dents i maloclusions. El odontepediatra explorarà les dents i els maxil·lars del nen per detectar possibles alteracions de la mossegada que impliquin la necessitat d’un tractament ortodòntic, cas en el derivarà a l’ortodonciasta. I això és especialment important quan, independentment de la causa, es produeix la pèrdua prematura d’alguna dent temporal, el que requerirà l’ús de mantenidors d’espai per tal que els altres dents no ocupin l’espai del que s’ha perdut.
  • Anquilosi de la peça temporal. Una dent pot tornar negre per un traumatisme sofert anteriorment i que provoca la necrosi de la polpa, dificultant que la dent definitiva pugui erupcionar.
  • Alteracions congènites. Poden afectar el nombre, mida i forma de les dents, de manera que no surti la primera dentició (anodoncia), que en el seu moment no surtin les dents definitives (ablastodoncia), que hi hagi més dents dels deguts, o que la seva mida sigui superior o inferior al normal.

En Eurodent estem convençuts que el millor tractament que un pacient es pot fer, és aquell que pot pagar.

Per aquesta raó ajudem als nostres pacients a transformar el pressupost d’un tractament, en un petit import mensual que la seva economia es pugui permetre.

Per a això, financem tots els nostres tractaments fins a 60 mesos, sense interessos per al pacient, podent disposar de l’import del pressupost de forma immediata.