Ortodòncia

QUÈ ÉS LA ORTODÒNCIA

L’ortodòncia és l’especialitat de l’odontologia encarregada de l’alineació de les dents i de la correcció de problemes de mossegada tant en irregularitats dentals com facials. Així mateix és l’encarregada de guiar l’erupció de les dents i el desenvolupament dels maxil·lars produint un equilibri en l’aparell bucal, així com una estètica ideal del rostre ja que t’ajuda a millorar la funcionalitat i estètica de la boca i de la cara quan les dents estan mal col·locats: apinyades o separats.

Cada vegada som més conscients dels enormes beneficis que comporta realitzar un tractament d’ortodòncia.

Els aparells d’ortodòncia reordenen les dents exercint pressió constant sobre aquests i mantenint-los en una posició fixa durant un període de temps.

Cada vegada som més conscients dels enormes beneficis que comporta realitzar un tractament d’ortodòncia.

Els aparells d’ortodòncia reordenen les dents exercint pressió constant sobre aquests i mantenint-los en una posició fixa durant un període de temps.

¿Són els tractaments d’ortodòncia dolorosos?

Les forces aplicades per moure les dents són molt suaus, de manera que passats els primers dies no notarà res en especial.

Podré portar una vida normal?

Si, totalment. Els aparells d’ortodòncia no interfereixen en les seves activitats habituals.
S’han de seguir algunes recomanacions a l’hora de dinar o de raspallar-se les dents, però no canviarà la seva forma de parlar. Pot mantenir la seva activitat professional i les relacions socials sense cap problema.

ORTODÒNCIA A ADULTS

L’ortodòncia no té edat. Les dents es poden moure tant als 30 com als 60 anys.

El pacient adult no pot ser tractat com si fos un nen gran

  • ha aturat el creixement dels ossos
  • presenta malalties o problemes associats (periodontitis, recessions, dents perdudes, queixals del seny impactades, treballs dentals antics, etc.)
  • l’acomodació als aparells convencionals -brackets- és menor que en el nen
  • la durada del tractament ha de ser curta
  • ha de ser tractat en un ambient de privacitat

Som especialistes en adults: el 93% dels nostres pacients són adults. sabem que l’aspecte dels aparells i la durada del tractament són fonamentals. Per això, treballem amb les tècniques més innovadores d’ortodòncia invisible ALINEADENT, Invisaling, perquè ningú noti que portes aparells.

La nostra missió és oferir-te tractaments de poc més d’un any de durada, amb aparells invisibles, i garantir-te uns resultats estables.
T’oferim tractaments d’ortodòncia invisible a preus molt competitius, finançats fins a 60 mesos.

ORTODÒNCIA A ADOLESCENTS

En la majoria de casos, el millor moment per començar la ortodòncia és quan han sortit les dents definitives, entre els 11 i 12 anys. Començar abans no vol dir acabar abans perquè necessitem que hagin sortit totes les dents per poder finalitzar el tractament.

En els adolescents els problemes més comuns són dentals -dents amuntegats o separats- i esquelètics -els ossos maxil·lars tenen diferent grandària, i hi ha un mal encaix de les arcades dentals que es podrà reflectir a la cara-. Aquests problemes es corregeixen amb ortodòncia i ortopèdia.

A més dels aparells convencionals d’ortodòncia, podem fer l’ortodòncia de teu fill sense que es vegin els brackets, amb ortodòncia invisible

  • amb alineadors transparents com Alineadent o Invisalign. “Amb l’ortodòncia invisible ningú notarà que portes aparells”

Et ampliat les solucionescomo l’ortodòncia amb brackets de safir. Contacta amb Eurodent i demana una primera visita gratuita. A la primera visita farem una exploració clínica i un estudi complet de la boca del teu fill, i et lliurarem el pla de tractament, la seqüència d’execució i un pressupost personalitzat.

No et preocupis per la forma de pagament, pots finançar el tractament de teu fill sense interessos.

En Eurodent estem convençuts que el millor tractament que un pacient es pot fer, és aquell que pot pagar.

Per aquesta raó ajudem als nostres pacients a transformar el pressupost d’un tractament, en un petit import mensual que la seva economia es pugui permetre.

Per a això, financem tots els nostres tractaments fins a 60 mesos, sense interessos per al pacient, podent disposar de l’import del pressupost de forma immediata.