Ortodòncia invisible

ORTODÒNCIA INVISIBLE

El tractament d’Ortodòncia Invisible consisteix en una sèrie d’alineadors pràcticament invisibles i extraïbles que es canvien cada setmana per un nou joc. Cadascun dels alineadors es fabrica específicament per a les teves dents.

L’ortodòncia invisible és una tècnica d’ortodòncia innovadora i avantguardista. Aquesta és l’opció que escullen molts pacients moguts pel factor estètic. Els alineadors utilitzats, són transparents el que fa que la gent no noti que portes ortodòncia. Tot i que aquest component estètic és un dels seus valors, també té altres particularitats tècniques que el converteix en una opció amb la qual s’aconsegueixen uns millors resultats de manera més senzilla, molt més ràpida i amb menors molèsties per al pacient.

A més, un pla de tractament virtual 3D (gràcies a un software® específic) et mostra els moviments que seguiran les teves dents durant el tractament. Això et permet saber des del principi l’aspecte que tindran les teves dents al final del tractament.

La Ortodòncia Invisible és la resposta que estaves esperant. Encara que hi ha moltes opcions en el mercat, no hi ha cap tractament tan còmode com aquest.